ΚΑΡΟΥΖΟΣ-ΜΠΡΑΒΟΣ με “TOYOTA Corolla GT” κατέλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία C4 1600cc.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή το 43ο Ράλλυ Αχαιός 2023.

Υπενθυμίζουμε πως η Ειδική Διαδρομή «Χαλανδρίτσα» ήταν επαναλαμβανόμενη, 3 φορές, με τα εντυπωσιακά και δύσκολα σχεδόν 12 χιλιόμετρά της, να δημιουργούν ιδανικές συνθήκες απολαυστικής οδήγησης για τους επίδοξους νικητές.

Ο Γιώργος Καρούζος, από την Κλειτορία, με ένα “TOYOTA Corolla GT” και έχοντας ως συνοδηγό του τον Παναγιώτη Μπράβο από τη Λυκούρια, κατέλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία C4 1600cc. στο «43ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ»

Ραλλυ Αχαιος 2023… ΚΑΡΟΥΖΟΣ-ΜΠΡΑΒΟΣ (Πάνω απ τα όρια….. ) Τελική Κατάταξη… 1η θέση C4 1600cc

Αναλυτικά στην κατηγορία C1 θα λάβουν μέρος 2 πληρώματα, που σίγουρα έχουν βλέψεις και για το βάθρο της Γενικής Κατάταξης, αφού το ένα είναι R5 και το άλλο S2000. Στην C2 θα δούμε 6 πληρώματα, με τις «φτερούγες» να έχουν την τιμητική τους, ενώ από τα 7 πληρώματα της C3, αρκετά θα διεκδικήσουν σίγουρα θέση στο βάθρο της Γενικής και θα θέσουν πολύ ψηλά τον πήχη για την κατηγορία F2. Στην κατηγορία C4 θα δούμε 3 πληρώματα, ενώ στην C5 τα πληρώματα είναι 3. Στην C6 τα 6 πληρώματα θα δημιουργήσουν ένα «ενιαίο» με τα 106 να έχουν την τιμητική τους. Τέλος 11 θα είναι τα πληρώματα που θα αναμετρηθούν για τους πολύτιμους βαθμούς του Πρωταθλήματος Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων, με ένα πολύ σπάνιο κεντρομήχανο Renault 5 να είναι δεδομένο πως θα κλέψει τα «φώτα της δημοσιότητας».

Σχετικές δημοσιεύσεις